Veel gestelde vragen

Het starten van een nieuw websiteproject kan een hele uitdaging zijn. Ik ben hier om al je vragen te beantwoorden.

Over je jaren dat ik actief ben in het maken van websites, logo’s en huisstijlen heb geleerd wat er nodig is om een succesvol project, groot of klein, op te leveren. Mijn strategie is om nauw samen te werken met jouw en duidelijke communicatie te bieden om ervoor te zorgen dat we allemaal op dezelfde lijn zitten.

Deze FAQ-pagina heb ik samengesteld om de veel voorkomende vragen te beantwoorden die ik krijgen van mensen zoals jij. Uiteraard mag je ook altijd een berichtje sturen bij vragen.

Er zijn veel variabelen die een rol spelen als het gaat om het bouwen van een website. Een op maat gemaakte website begint vanaf €2750,- ex. btw.
Bekijk hier meer informatie over de kosten en onderhoudsplannen.

Al mijn website zijn gebouwd op het wordpress platform. Dit is een veelzijdig platform en relatief  “makkelijk” in gebruik.

Afhankelijk van de wensen en de snelheid van het aanleveren van het benodigde materiaal duurt het bouwen van een website tussen de 4 en 12 weken. Zodra ik jouw wensen weet en we samen aan de slag gaan geef ik een specifiekere indicatie van de benodigde tijd.

Nee, dat is niet nodig. Dit zit inbegrepen bij het website pakket. Als je er toch al een hebt is dat uiteraard geen enkel probleem.

Nee, ook dit is niet nodig. Dit zit ook inbegrepen bij het website pakket. Al mijn website draaien op een eigen onderhouden server om snelheid en veiligheid te garanderen. Mocht je al een eigen hosting provider hebben dan is dit geen probleem mits dit niet voor problemen zorgt. Dit bespreken we ook nog alvorens we aan  slag gaan.

Ja, het inbouwen van betalingsmogelijkheden is geen probleem en indien nodig kan er ook een volledige salesfunnel worden opgebouwd. Maar hou er echter wel rekening mee dat ik geen grootschalige webshops met tientallen tot honderden producten bouw. Neem gerust contact op als je twijfelt wat mogelijk is.

Nee, in eerste instantie lever je zelf alle tekst voor de website aan. Je kan echter ook besluiten om hiervoor een tekstschrijven/ copywriter voor in te huren. Uiteraard geef ik wel advies wat voor soort teksten er worden verwacht en waar het komt te staan. Daarnaast lees ik alle tekst na op spelfouten of het duidelijke copywriting is en of het optimaal is voor SEO. Waar nodig maak ik aanpassingen of geef ik feedback punten mee om zelf mee aan de slag te gaan.

Uiteraard. Ik mag er vanuit gaan dat elke website die je momenteel ergens laat maken dit zou moeten kunnen.

Ja, naast website ontwerp en creatie maak ik ook logo’s, huisstijlen en eventuele benodigde foto’s. Vraag gerust naar wat er mogelijk is en/ of wat ik zou aanraden.

Standaard komen de websites met zes maanden onderhoud daarna is het geheel aan jouw of je deze verlengt of niet. Bekijk hier meer informatie m.b.t. de onderhoudsmogelijkheden.

Ja, dit is mogelijk. Ik maak hierbij onder andere gebruik van LearnDash.

Klaar om te starten?

Als je geïnteresseerd bent om met mij samen te gaan werken, hoor ik graag over je project.
Klik hieronder om aan de slag te gaan.