Petra Harland Entertainment

Petra vertrouwde op mijn expertise voor de complete branding van haar online en offline aanwezigheid. Van een aantrekkelijke website en logo tot het doordachte gebruik van kleuren, lettertypes en benodigd drukwerk. 

stosai bonsai bomen studio jansma 2

Stosai

Stosai had de wens voor een eigentijds en modern logo, vergezeld van een passende website. Samen hebben we een gestroomlijnd en hedendaags ontwerp gecreëerd dat de kwaliteit en vakmanschap op een treffende manier weerspiegelt.

“Het ontwerptalent van Bram is ongeëvenaard. Hij heeft voor mij een logo gecreëerd dat de perfecte balans heeft tussen eenvoud en impact. Het spreekt echt tot de verbeelding.”

wwwkikivanoosterzee.nl

Hoveniersbedrijf Jansma

Hoveniersbedrijf Jansma wilde dat hun website de kernwaarden van kwaliteit en vakmanschap weerspiegelde. Met een eigentijds ontwerp en het gebruik van talloze foto’s is de website ontworpen om potentiële klanten te inspireren.

Vitamin market

Een online winkel voor hoogwaardige voedingssupplementen, gericht op de Europese markt. Ik heb de complete branding aangepakt, waaronder het ontwerp van het logo, kleurenschema, huisstijl en website.

De tweetalige webshop is volledig uitgerust met functies zoals abonnementen, gespreid betalen, een geautomatiseerd verzendsysteem en een live chatfunctie, waardoor het winkelen een naadloze en meertalige ervaring wordt.

vitaminmarket

“Onze nieuwe website die Bram heeft gemaakt heeft onze verwachtingen overtroffen. Het is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Klanten vinden nu eenvoudig wat ze zoeken”

www.vitaminmarket.nl

Kiki van Oosterzee

Kiki zocht naar een aansprekend logo en een bijpassende website om potentiële klanten effectief te informeren en te overtuigen. Naast het ontwerp van het logo en de website is er tevens gebruikgemaakt van professionele fotografie om het geheel te versterken.

Pulse training studio

Pulse streefde ernaar zijn merk krachtig te profileren. Om dit te bereiken, hebben we een alomvattende aanpak toegepast, waarbij de complete branding werd vernieuwd, inclusief de website, het logo, het kleurgebruik, en meer. Daarnaast was het cruciaal om de website tweetalig in te richten en functies toe te voegen voor betalingen en het plannen van trainingssessies.

Klaar om te starten?​

Als u geïnteresseerd bent in samenwerking met mij hoor ik graag meer over je project. Klik hieronder om te beginnen.