Over Studio Jansma

Studio Jansma is mijn passie waar al mijn creativiteit en expertise samenkomt. Mijn interesse in creatieve bezigheden begon al op jonge leeftijd welke nu op latere leeftijd is uitgegroeid tot het coderen van website en grafisch vormgeven. Na mijn opleiding aan het grafisch lyceum heb ik mijn expertise in webdesign en grafische werkzaamheden opgebouwd.

Als jij online zichtbaarheid wilt creëren die boven de rest uitsteekt, begrijp ik dat dit niet eenvoudig is. Het aantrekken van potentiële klanten en ervoor zorgen dat ze contact met je opnemen of je product kopen, vergt een doordachte aanpak.

Mijn doel is om jouw online visitekaartje te laten schitteren tussen de vele ondernemers. Ik werk met strakke designs, logische ontwerpen en out-of-the-box oplossingen. En mede door mijn autisme is het out-of-the-box denken mij aangeboren en bevind ik mij  graag buiten de gebaande paden, opzoek naar unieke oplossingen.

Als je genoeg hebt van het ‘standaard’ en op zoek bent naar persoonlijkheid en unieke ontwerpen, aarzel dan niet om contact met me op te nemen voor een gesprek.

Wat ik doe

Websites

Als je serieus bent over het doorbreken van de online ruis, moet jouw website op volle kracht draaien. Er zijn talloze factoren om rekening mee te houden, en net als een auto, als het niet goed is afgesteld, zal het slecht presteren.

Bij Studio Jansma neem ik de zorg voor elk aspect van jouw online aanwezigheid op mij. Vanaf de initiële planning, het ontwerp en de ontwikkeling van de website, tot aan domeinregistratie, webhosting en zelfs doorlopende ondersteuning, updates en back-ups zodra jouw website live is.

Ik werk uitsluitend met WordPress, het meest gebruikte en vertrouwde contentmanagementsysteem op internet. Hiermee bied ik op maat gemaakte oplossingen die perfect zijn afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf.

Logo en branding

Het smeden van een sterk merk is essentieel voor elk bedrijf om herkenning en vertrouwen bij zijn publiek te winnen.

Bij Studio Jansma bied ik volledige brandingpakketten aan, waaronder logo-ontwerp, huistijl en het creëren van een stijlgids om ervoor te zorgen dat jouw merk helder, krachtig en consistent blijft.

Grafisch ontwerpen

Om een sterke en professionele uitstraling te behouden in jouw reclamemateriaal is een toegewijd grafisch designteam essentieel. Veel groeiende bedrijven kunnen echter geen grafisch ontwerpteam rechtvaardigen en bevinden zich in de situatie waarin ze genoegen nemen met ad-hoc ontwerpen gemaakt door goedbedoelend personeel, vrienden en zelfs familie.

Het inschakelen van een professioneel grafisch ontwerper als partner voor jouw bedrijf is een investering in jouw toekomst.

Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe ik jouw bedrijf kunnen ondersteunen en jouw merk kunnen versterken met ontwerpdiensten voor print- en online-mogelijkheden.

Website support en onderhoud

Een succesvolle website is een dynamische website. Een proactieve benadering bij het opbouwen van jouw websitecontent is essentieel om ervoor te zorgen dat je jouw doelgroep bereikt. Studio Jansma staat naast jouw bedrijf om de groei van jouw webaanwezigheid te ondersteunen. Ik bied de volgende ondersteunende diensten aan:

Website optimalisatie

Wil je meer klanten aantrekken via je website of je omzet verhogen, maar weet je niet waar te beginnen? Een grondige websiteanalyse is de eerste stap naar optimalisatie. Met mijn website scan doorloop ik jouw site aan de hand van mijn vijf V’s:

Na de scan ontvang je een gepersonaliseerde video waarin ik je website doorloop en alle bevindingen uitleg. Je kunt deze video zo vaak bekijken als je wilt en zelf aan de slag gaan met de punten die ik aanraad. Liever niet zelf de handen uit de mouwen steken? Geen probleem. Ik bied ook optimalisatiediensten aan waarbij ik jouw website aan de hand van de punten in de website scan voor je aanpak.

Voordat we aan de slag gaan, controleer ik of jouw website compatibel is. Bijvoorbeeld, jouw website moet op WordPress draaien om in aanmerking te komen voor optimalisatie.

Klaar om te starten?

Als u geïnteresseerd bent om met mij samen te werken, hoor ik graag over je project. Klik hieronder om aan de slag te gaan.