Jouw investering

Voor de gedreven ondernemer die online net zo professioneel wil overkomen, hoef je het website wiel niet opnieuw uit te vinden. Met mijn op maat gemaakte WordPress websites breng ik jouw onderneming stijlvol online. Jouw website moet niet alleen mooi zijn, maar ook technisch solide.

Inhoud, software, plugins, back-ups en beveiliging moet allemaal kloppen en dat zorgt bij veel mensen voor hoofdpijn. Want waar moet je beginnen? Geen zorgen, ik ben hier om jouw te helpen. En bij alles wat ik doe heb ik een 100% tevredenheidsgarantie, zodat jij kan focussen waar je goed in bent; het runnen van je bedrijf! 

Website launcher

Jouw eerste website online in 30 dagen zonder technische kennis.

€850,-

en vervolgens €30,- per maand

Tevredenheidsgarantie, niet tevreden? Geld terug.

Prijzen zijn exclusief btw

Kickstarter

Voor de ondernemer die al een website draaiende heeft of de startende ondernemer die meteen wilt doorpakken.

€2150,-

en vervolgens €45,- per maand

Tevredenheidsgarantie, ik stop niet tot jij tevreden bent.

Prijzen zijn exclusief btw

Merk Meester

Van A tot Z. Logo, huisstijl, website, branding. Kortom het hele pakket! Zodat jij meteen van start kan.

€4250,-

en vervolgens €45,- per maand

Tevredenheidsgarantie, ik stop niet tot jij tevreden bent.

Prijzen zijn exclusief btw

Mijn doel, blije ondernemers...

PEtra harland review

Petra Harland

www.phentertainment.nl

“Ik wilde een frisse uitstraling voor mijn bedrijf en Bram heeft dat precies geleverd. Het nieuwe logo, de bijpassende branding en website geven mijn onderneming nu de moderne uitstraling die ik zocht.”

Ging van 2 boekingen per maand naar 13.

AuticoachAnke review

Anke

www.auticoachanke.nl

“Alles wat Bram doet is keurig op tijd, duidelijke afspraken, transparant omtrent financiële plaatje. Heel fijn samenwerken dus!”

Lancering 1 zelfstandig, Lancering 2 samen met Studio Jansma +184% omzet.

reviews-voor-kiki-van-oosterzee-leiden-

Kiki van Oosterzee

www.kikivanoosterzee.nl

“Het ontwerptalent van Bram is ongeëvenaard. Hij heeft voor mij een logo gecreëerd dat de perfecte balans heeft tussen eenvoud en impact. Mijn klanten vinden mijn website nu ook overzichtelijker en duidelijker.”

Ging van 24 leads per maand naar gemiddeld 78.

Reindert

www.stosai.nl

“Bram heeft precies geleverd wat we zochten. Het nieuwe logo en de bijpassende branding geven onze onderneming nu de moderne uitstraling die we zochten.””

Ging van bedrijf starten naar 6 aanvragen per maand.

Willem

www.wjansmaklusbedrijf..nl

“Een kloppend plaatje, dat is waar Bram voor heeft gezord. Van logo, foto’s tot website het sluit allemaal naadloos aan”

www.vitaminmarket.nl

“Onze nieuwe website die Bram heeft gemaakt heeft onze verwachtingen overtroffen. Het is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Klanten vinden nu eenvoudig wat ze zoeken”

Gestart 2018. Omzet groei 2019-2020 +76%.

Veel gestelde vragen

Betalingen

Er zijn veel variabelen die een rol spelen als het gaat om het bouwen van een website of opzetten van jouw branding. Bekijk hierboven de specificatie en kosten.

Wijken jouw wensen hiervan af, omdat je misschien meer pagina’s wilt of een cursus platform? Vraag een vrijblijvende kennismakingsgesprek waarbij ik graag samen kijk met jouw wat er mogelijk is. Vervolgens ontvang je van mij een (vrijblijvende) offerte op maat.

Aan alle pakketen zitten na het opzetten van de website  maandelijkse koste aan verbonden om ervoor te zorgen dat je website optimaal blijft werken. Deze hebben een minimale termijn van een jaar waarna deze maandelijks opzegbaar zijn. 

Ja, maar enkel bij de kickstarter en merk meester pakketten. Stuur mij een berichtje en vraag gerust naar de mogelijkheden.

Website

Al mijn website zijn gebouwd op het wordpress platform. Dit is een veelzijdig platform en relatief  “makkelijk” in gebruik.

Nee, dat is niet nodig. Dit zit inbegrepen bij het website pakket. Als je er toch al een hebt is dat uiteraard geen enkel probleem.

Nee, ook dit is niet nodig. Dit zit ook inbegrepen bij het website pakket. Al mijn website draaien op een eigen onderhouden server om snelheid en veiligheid te garanderen. Mocht je al een eigen hosting provider hebben dan is dit geen probleem mits dit niet voor problemen zorgt. Dit bespreken we ook nog alvorens we aan  slag gaan.

Ja, het inbouwen van betalingsmogelijkheden is geen probleem en is standaard ingebouwd bij alle pakketten. Houd er echter wel rekening mee dat ik geen grootschalige webshops met tientallen tot honderden producten bouw. Neem gerust contact op als je twijfelt wat mogelijk is.

Uiteraard. Ik mag er vanuit gaan dat elke website die je momenteel ergens laat maken dit zou moeten kunnen.

Ja dit is mogelijk, standaard komen de pakketten met onderhoud. Bestaande uit updates en beveiliging. Wil je echter meer mogelijkheden dan is dit in overleg mogelijk.

Ja, dit is mogelijk. Ik maak hierbij onder andere gebruik van LearnDash.

Ja, ik bouw de website in WordPress en daardoor kan je eventueel ook zelf aanpassingen maken. Begrijp je het toch niet of wil je liever niet zelf aan de slag hiermee gaan? Dan kun je het werk ook aan mij uitbesteden.

Werkwijze

Bij het Website Laucnher pakket is levering in 30 dagen mogelijk. De andere pakketen zijn afhankelijk van de wensen en de snelheid van het aanleveren van het benodigde materiaal. Het duurt gemiddeld tussen de 4 en 12 weken. Zodra ik jouw wensen weet en we samen aan de slag gaan geef ik een specifiekere indicatie van de benodigde tijd.

Nee, in eerste instantie lever je zelf alle tekst voor de website aan. Je kan echter ook besluiten om hiervoor een tekstschrijven/ copywriter voor in te huren. Uiteraard geef ik wel advies wat voor soort teksten er worden verwacht en waar het komt te staan. Daarnaast lees ik alle tekst na op spelfouten of het duidelijke copywriting is en of het optimaal is voor SEO (uitgezonderd van het Website Launcher pakket). Waar nodig maak ik aanpassingen of geef ik feedback punten mee om zelf mee aan de slag te gaan.

Uiteraard. Ik mag er vanuit gaan dat elke website die je momenteel ergens laat maken dit zou moeten kunnen.

Ja dit is eventueel mogelijk, maar in veel gevallen is enkel een logo niet voldoende om het merk goed neer te zetten. Hiervoor pak ik dan ook graag de gehele branding aan om alles bij elkaar te laten passen en een duidelijke communicatie tussen jouw en de klant te bewerkstelligen.
Graag bekijk ik samen wat jouw wensen zijn, stuur gerust een berichtje.

Klaar om te starten?

Als je geïnteresseerd bent om met mij  samen te werken, hoor ik graag over je project. Klik hieronder om aan de slag te gaan.