GRATIS E-BOOK

12 STAPPEN VOOR MEER WEBSITE KLANTEN

e-book 12 stappen naar meer website klanten versie 2

Dit kan je verwachten

Mijn doel, blije ondernemers...

PEtra harland review

Petra Harland

www.phentertainment.nl

“Ik wilde een frisse uitstraling voor mijn bedrijf en Bram heeft dat precies geleverd. Het nieuwe logo, de bijpassende branding en website geven mijn onderneming nu de moderne uitstraling die ik zocht.”

Ging van 2 boekingen per maand naar 13.

AuticoachAnke review

Anke

www.auticoachanke.nl

“Alles wat Bram doet is keurig op tijd, duidelijke afspraken, transparant omtrent financiële plaatje. Heel fijn samenwerken dus!”

Lancering 1 zelfstandig, Lancering 2 samen met Studio Jansma +184% omzet.

reviews-voor-kiki-van-oosterzee-leiden-

Kiki van Oosterzee

www.kikivanoosterzee.nl

“Het ontwerptalent van Bram is ongeëvenaard. Hij heeft voor mij een logo gecreëerd dat de perfecte balans heeft tussen eenvoud en impact. Mijn klanten vinden mijn website nu ook overzichtelijker en duidelijker.”

Ging van 24 leads per maand naar gemiddeld 78.

Over Studio Jansma

Studio Jansma is mijn passie waar al mijn creativiteit en expertise samenkomt. Mijn interesse in creatieve bezigheden begon al op jonge leeftijd welke nu op latere leeftijd is uitgegroeid tot het coderen van website en grafisch vormgeven. Na mijn opleiding aan het grafisch lyceum heb ik mijn expertise in webdesign en grafische werkzaamheden opgebouwd.

Als jij online zichtbaarheid wilt creëren die boven de rest uitsteekt, begrijp ik dat dit niet eenvoudig is. Het aantrekken van potentiële klanten en ervoor zorgen dat ze contact met je opnemen of je product kopen, vergt een doordachte aanpak.

Mijn doel is om jouw online visitekaartje te laten schitteren tussen de vele ondernemers. Ik werk met strakke designs, logische ontwerpen en out-of-the-box oplossingen. En mede door mijn autisme is het out-of-the-box denken mij aangeboren en bevind ik mij  graag buiten de gebaande paden, opzoek naar unieke oplossingen.

Als je genoeg hebt van het ‘standaard’ en op zoek bent naar persoonlijkheid, unieke ontwerpen en oplossingen zodat we samen jouw bedrijf gaan laten groeien, dan ben je aan het juiste adres!

Over

Bij Studio Jansma komt al mijn creativiteit en expertise samen. Van mijn interesse in creatieve bezigheden op jonge leeftijd tot op latere leeftijd met het bewerken van foto’s en het coderen van website. Na mijn opleiding aan het grafisch lyceum heb ik mijn expertise in webdesign en grafische werkzaamheden opgebouwd.

Contact

Email: info@studiojansma.nl

06 - 13641413